ELŐTTE? UTÁNA!

"Ma már tudom, hogy a fejlődés fájdalommal és a komfortzóna elhagyásával jár és hogy a félelem nem valami rossz dolog, hanem az erőforrásaim aktiválásához szükséges érzelem."

Az első képen nem túl őszinte mosolyom, szerintem elárulja, hogyan is éreztem magam a bőrömben...

Januárban úgy döntöttem ideje újra kezdeni Zsuzsival az edzéseket, mert a téli lustaság meghozta gyümölcsét + 5kg formájában… 
Januártól csoportos edzésekre jártam, végül pedig az online karantén edzéseket folytattam. Zsuzsi edzéseinek köszönhetően az állóképességem rohamtempóba javult, így el tudtam kezdeni futni is. 😊
Zsuzsi személyében nem csak egy kiváló edzőt, de egy barátot is megismerhettem. ❤

Imádom vele a közös munkát és azt, hogy mindig tudja, hogyan is ösztönözzön. Köszönöm a sok vidám percet, a rengeteg nevetést, a sok tanácsot (legyen szó edzésről, étrendről) és azt is, hogy végig kísértél az utamon. Természetesen ettől még a közös munka nem ért véget! 😉

-Merci-

Még hosszú az út, nagyok a célok, de a YBL programmal tudom, hogy minden célom a magabiztosabb külső tekintetében biztosan megvalósul majd.

Szenczi Zsuzsival 2019-ben az egyik sportlétesítményben ismerkedtem meg, mint személyi és csoportos edző. Imádtam a dinamikus és egyedi óráit, így a meglévő edzések mellé heti 2-3 személyi edzést is beiktattam tavaly (2019) októberében.

Egy komplett életmódváltás előtt álltam, így nagy reményekkel telve indultam neki a változás útjának Zsuzsival. Ennek köszönhetően 11kgt adtam le, és sikerült egy izmosabb külsőt azóta már összehozni. 
Mivel Zsuzsi szakmai tudása sose volt számomra kétséges, ezért egy étrend és életmód-tanácsadásban is igénybe vettem a tudását, hogy még hatékonyabb legyen az utam a változás felé. Természetesen nem csalódtam ebben sem, hihetetlen profi és összeszedett anyagot kaptam, az ember nem is tudja előre mekkora kincset kap, Szenczi Zsuzsi tudásának köszönhetően. Köszönöm, hogy az edzőm vagy és támogatsz mindig, akkor is ha nehezebben megy, vagy fáradtan vagyok. Mindig mosolyt csal a hangod és a motivációd: ‘NYOMJAAAAD’ ❤

-Zsófi-ed

Csatlakoz te is a

your body live

közösséghez!

Hatalmas változás előtt állsz! Én hiszek benned és segítek neked az általam előírt mozgás és életmód programmal céljaid elérésében.

Kérlek töltsd ki az adataidat, hogy az elsők között legyél, aki értesül az új termékekről, információkról és kedvező akciónkról!