Szeretettel köszöntelek A

YOUR BODY LIVE

weboldalamon.

YOUR BODY LIVE célja olyan közösséget kovácsolni, akik a mozgás és az egészséges életmód szerelmeseivé válnak életük bármely szakaszában.
A Föld bármely pontjáról elérhetővé válnak számodra olyan eszközök, amikkel testi és lelki egészségedet is fenn tudod tartani, illetve az általam kínált lehetőségekkel boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetsz.

Ha életviteled nem engedi vagy nem szeretsz edzőterembe járni akkor a YOUR BODY LIVE számodra a megoldás.

Szorosabb munkaidő vagy családi elfoglaltságaid mellett is bármikor végezhető az oldalon általad kiválasztott edzésforma és életmód.

Lehetőséged van specifikus, az általam összeállított edzéseim és étrendjeim közül választani vagy akár kombinálni őket.

Ha nem vagy megelégedve a tükörből visszanéző önmagaddal, esetleg valamilyen egészségügyi problémával küzdesz, túlsúlyos vagy, izmosodni szeretnél, várandóság alatt mozognál, idősebb korosztályba tartozol, esetleg mozgássérült vagy, a YOUR BODY LIVE-ben biztosan megtalálod a számodra megfelelő mozgásformát.

A tartalmak valós gyakorlati elemekre épülnek, több mint 10 éves tapasztalatommal és a márka alátámasztásához szükséges szaktudásommal.

Szenczi Zsuzsi vagyok,
az oldal megálmodója.

Gyerekkorom óta sportolok, 7 éves koromtól kezdve atletizáltam.
Őszintén, nem volt a kedvenc sportágam, ebből kifolyólag a mai napig nem tartozik kedvenc kardio edzéseim közé a futás, így más típusú edzésekkel pótolom ezt.

Ezután 6 évi kempo küzdősportoltam. Nagyon szerettem és jól is ment, de mint tinilány a hiúságomnak nem tett jót a sok lila folt. Innen váltottam a teniszre, ami az életem része maradt. A tenisz mellett több fitness ágazatban is kipróbáltam magam.

A Fitness Companyben szereztem az első sportvégzettségemet, mint aerobik sportedző, majd rá 1 évre a személyi edző tanfolyamot is elvégeztem.  

Ezt követően további tanfolyamokon is részt vettem, mint pl aquafitness oktató, táplálkozási tanácsadó, terhestorna oktató. Jelenleg sportrehabilitációs trénernek tanulok.

Jó érzés számomra, hogy tapasztalataimat és tudásomat kamatoztathatom a hivatásomban és ezt meg is oszthatom Veletek! 

Szakterületeim

Úgy gondolom, egy jó szakembernek állandóan képeznie kell magát és lépést kell tartania az új trendekkel is, ezért folyamatosan bővítem tudásomat.

Büszkén mondhatom el magamról és a vendégeimről is, hogy a sok munka mindig meghozta a kívánt eredményt.

Volt akiknek testi, volt akiknek lelki problémáin a sport, valamint a kitartásuk, elszántságuk és a tudásomba vetett hitük és bizalmuk segített.

Aerobik sportedző

Személyi edző

Aquafitness oktató

Táplálkozási tanácsadó

Terhestorna oktató

Sportrehabilitációs tréner

(folyamatban)

média megjelenéseim

KEMMA

"Könyvvel és hagymával tart karanténedzéseket a dorogi tréner"

RTL KLUB híradó

"Hagymával boxolnak, könyvvel erősítenek" Amennyiben szeretnéd a teljes adást megtekinteni, katt ide.

Dorogi-medence Regionális Hírportál

"Karantén edzések Szenczi Zsuzsival"

Csatlakozz te is a

your body live

közösséghez!

Hatalmas változás előtt állsz! Én hiszek benned és segítek neked az általam előírt mozgás és életmód programmal céljaid elérésében.

Kérlek töltsd ki az adataidat, hogy az elsők között legyél, aki értesül az új termékekről, információkról és kedvező akciónkról!