Négy év után is minden edzés más és más. Minden alkalommal felkészülten, jókedvűen, változatos feladatokkal érkezik. Kedves, türelmes, empatikus, és nagyon szigorú...

“…Folyamatosan feszegeti a képességeim határait olyan gyakorlatokkal, amelyekről azt hiszem, hogy nem tudom megcsinálni – de mindig bebizonyosodik, hogy pontosan tudja, mire vagyok képes, ahogyan azt is, hogy ki kell léptessen a komfortzónámból ahhoz, hogy fejlődni tudjak. Teszi mindezt úgy, hogy közben jól érzem magam és tudom, hogy biztonságban vagyok.  Szakmai hozzáértésének köszönhetően az önbizalmam megnőtt, a súlyom csökkent – a kitartó munka látványos eredményeket hozott és a Zsuzsi által összeállított étrenddel az edzéseink még hatékonyabbak.”  (Móni)

A karantén időszakot a maga módján mindenki megszenvedte. De őszintén szólva nekem Zsuzsiék edzései nagyon sokat segítettek! Lelkileg azért, mert mindig jó kedvűek, ettől lett energiám végig csinálni egy-egy brutális edzést! Testileg pedig azért, mert látni kezdtem a fejlődést, es egyre jobban bírtam. Egyre kitartóbb lettem! Bár valamennyire vége a karanténnak, az edzéseknek nem és gőzerővel csinálom tovább!

Nagyon köszönöm a profi edzéseket!

Judit

Zsuzsi edzését először a 2019-es Legyél Fittebb! program keretén belül próbáltam ki. Már akkor is nagyon tetszett, hogy milyen közvetlen, mindig mosolygott és volt 1-2 jó szava mindenkihez a nehéz feladatok alatt is. Rögtön tudtam, hogy hosszú távon szeretnék hozzá járni, de időm még nem engedte. Aztán pontosan 1 éve újra jelentkeztem nála, és bérletet vásároltam, mert tudtam, hogy ez sokkal jobban fog motiválni. 1-2 hét kivételével, azóta folyamatosan edzek Zsuzsival, legalább hetente egyszer. Nagyon pozitív hatással volt rám, először is a lelkemre. Mindig várom a következő edzést, mert jó a hangulat, a társaság, a feladatok és az EDZŐ is! Nem sokkal később, pedig a testemen is észrevettem a változást, olyan izomcsoportokon vettem észre fejlődést, ahol előtte sosem, így mindig megvan a motiváció, hogy még tovább kell csinálni. Mindenkinek szívből tudom ajánlani az edzéseit, mert mind lelkileg, mind testileg feltölt, és jó kis izomlázakat eredményez!

Zsófi

Zsuzsi csoportos edzéseit kezdtem először csinálni a karantén ideje alatt. Nagyon vidám, jó hangulatú órák voltak. Olyan érzés volt, mintha mind együtt edzettünk volna, ami akkor kifejezetten jó volt, mivel mind “el voltunk zárva” saját otthonunkban. Hosszú idő után végre újra elkezdtem mozogni, amitől fizikailag is és lelkileg is jobban éreztem magam. Mivel tetszettek az órák és Zsuzsi is nagyon szimpatikus volt, felkértem, hogy legyen a személyi edzőm is és megkértem, hogy készítsen nekem étkezési tervet. Azóta eltelt 11edzés és minden alkalom után úgy érzem, egyre jobban megy és egyre jobban bírom. Pontosan erre volt szükségem. Hogy valaki ott álljon mögöttem és ne hagyja, hogy feladjam, amikor magamtól már megtenném. A “MEG TUDOD CSINÁLNI!”, “NYOMJAAAD!”, “GYERŰŰNK!” mindig a legjobbkor hangzik el. Lement egy pár kg és a testem izmosodni kezdett. Lelkileg is jobban érzem magam, az edzés segít kikapcsolódni. Szívből ajánlom Zsuzsit bárkinek, azoknak is, akik “félnek", zavarban vannak, mert nem érzik magukat fittnek. Én is pont így éreztem magam, de Zsuzsi közvetlenségével és jó humorérzékével seperc alatt megszűntette bennem ezt az érzést. Mindenki elkezdi valahol és a saját tempójában halad a célja felé.

Kriszti

Anglia

A lelkemet az online edzései már csak azért is megváltoztattak, mert lett énidőm 😊 másrészről az általa írt személyre szabott étrend miatt sokkal könnyebbnek érzem magam.

Nem érzem a “szétdurranok” érzést az étkezések után, sokkal több energiám van es a bőrömön is meglátszik a hatása. 😊

Rita

Mióta a mozgás intenzíven az életem része, azóta ismerem Zsuzsit is. Pár éve történt és mindkettőért csak hálás lehetek. Az akkori életvitelem miatt a személyi edzés mellett döntöttem, tehát a sok évnyi kanapéücsörgés után elég intenzíven hatott rám az egész.

Azt hiszem az, hogy kitartottam és a mai napig edzek, az ő személyiségének köszönhetem. Hogy minden alkalom után kértem egy újat, pedig a határaimat újra és újra feszegettük. Zsuzsi őszinte elfogadása, életszeretete, életigenlése, ahogyan ezt felém sugározta, akkor nekem egyszerűen erre volt szükségem. Az edzések során ebből az energiából töltődtem én is, még ha folyt is rólam a víz és remegett minden porcikám. Kellett a szigora, hogy ne adjak fel egy-egy gyakorlatot, de a megértő hozzáállása is, hogy tudjam jó kezekben vagyok. Szerintem ez egy szuper kombináció. Az ő személye adott motivációt. És igaz, hogy ez egy hosszabb folyamat volt, kisebb megszakítással, de Zsuzsi végig kísért ezen az úton, és ma már magamtól lelkesedem a sportért, a mozgásért. Jó érzés, ha van lehetőségem Zsuzsival edzeni, de ma már képes vagyok magamtól is felállni a kanapéról, élvezni a mozgást és az életem részének érezni.

Judit

Bécs, Ausztria

Zsuzsival 2019 nyarán találkoztam először, az első̋ személyi edzésem élményét azóta sem felejtem el. Szerintem mindenki azt hitte, hogy soha többet nem megyek, de nem így lett. Heti 2x jártam Zsuzsihoz, imádtam a edzéseket, Őt és a gyakorlatait nem mindig. 😊

Örülök, hogy nem adtam fel, mert fél év alatt szuperül átformálódott a testem: elkezdtek kirajzolódni a kockák a hasamon, lett erőnlétem és kitartásom. Idáig nem is gondoltam, hogy ilyen élvezetes is lehet az edzés. Egy hónap személyi edzés után vidáman lefutottam a Crazy5Run-t is. Zsuzsi személyében egy nagyon laza és jó fej csajszit ismertem meg. Mindenkinek ajánlom, hogy vágjon bele és legyen az élete része a rendszeres testmozgás, “Nyomjááátok”, persze csakis Zsuzsival.

Nóri

Amióta Zsuzsival edzek, újra megszerettem a mozgást. Az első pár hónapban sikerült fogynom 3 kilót. Sokkal jobb lett a közérzetem, sokat formásodtak az izmaim és boldog vagyok, hogy végre teszek az egészségemért!

Kitti

Sokkal jobban élvezem, mint egy konditeremben egyedül elvégzett edzést, illetve nyílván eredményesebb, hiszen 50-60 perc alatt szinte minden izomcsoportra csinálunk gyakorlatokat. Nagyon szeretem Zsuzsi szakértelmét, személyiségét, nagyon jó hangulatban telnek az órák,ami szerintem szintén nagyon fontos tényező. Valamint nem utolsó szempont, hogy kb 2 hónap alatt nagyon sokat alakult a testem, formálódtam és pont abba az irányba haladok, amit szerettem volna és valószínű egyedül sokkal több idő alatt sikerült volna csak! Úgyhogy köszi mindent Zsuzsi, csak így tovább

Eszter

Én ezelőtt soha nem edzettem itthon, pedig azt gondolom lett volna lehetőségem, mégis te tudtál úgy buzdítani, hogy újra és újra nekikezdjek.

Most már hiányozna, ha nem lennél velem egy héten kétszer, néha háromszor, amikor instruálsz rendre szót fogadok, és mosolygok a parancsodra .

Szerencsés vagyok, mert egy éve erős elhatározásból valóban fontos lett a napi mozgás az életemben, és ezt nagyon jól megfejeli az edzés veled.

Annyira nagy mértékben fokozta az állóképességem, és a mentális egészségem, hogy valóban magam is meglepődtem. Mindenkinek ajánlom az érzéseidet akivel csak találkozok. Köszönöm neked és további jó munkát kívánok nekünk!

Brigi

Amióta rendszeresen edzek, tele vagyok energiával! Megszűnt az állandó álmosság és fáradékonyság. Javult az anyagcserém, jobb lett az emésztésem. Sokkal jobban alszok, ezáltal kipihenten kelek. 1,5 hónapja, mióta veled edzem, sikerült lefogynom 4 kilót!
Sokkal kevésbé vagyok stresszes. Folyamatosan formálódik a testem, amit imádok, mert a ruháim is sokkal jobban állnak rajtam!

Elhatároztam, hogy változtatok minden téren. Túl stresszel volt a munkám és fárasztó. Kevés időt tudtam magamra szánni.

Az étkezésemen is változtattam. Nem koplalok, tartom a napi 5 étkezést, de ha valamit nagyon megkívánok, megeszem.Boldogabb vagyok és elégedett önmagammal. Kapom a pozitív visszajelzéseket a barátoktól és a családomtól.

Diána

Zsuzsinál kipróbáltam többféle edzést is: speedfitness, csoportos edzés, online torna, online személyi edzés. Egy biztos: izomláz!

Formálódás miatt kezdtem el újra edzeni, szerintem jó úton haladunk. Jól érzem magam a testemben, erősebb lettem és sokkal több energiám van mióta rendszeresen járok az edzésekre.

Fanni

Mí meglepő, egy edző teremben találkoztunk! Edzést tartott lányoknak, én csak futottam, egyedül!
Másfél órával később megszólítottam, beszélgettünk! Néhány nap múlva már együtt edzettünk! Akkor is megizzasztott, most terhesen is megizzaszt! Barátok lettünk! Olyan evidens a történetünk, mert Zsuzsa 😊 közvetlen, jókedvű és barátságos! Az edzések szuperek és változatosak voltak mindig! Jó edző, jó barát!

Kriszti

Az edzések alatt sokat fejlődtem. Évek óta nem sportoltam, de Szenczi Zsuzsi edzéseivel visszataláltam a rendszeres testmozgáshoz, heti 3 alkalommal veszek részt a csoportos online edzéseken, fittebbnek és energikusabbnak érzem magam. Sokat számít, hogy egy olyan személyi edző köszön vissza rám a képernyőről, akiben eddig is megvolt a bizalmam, tudom, hogy szereti a munkáját és az online csoportot azért hozta létre, hogy egy otthonos légkört teremtsen a régi és új csapattársaimnak egyaránt.

Vicces és egyaránt erős óráin örömmel veszek részt és érzem, hogy a feladatok hétről hétre könnyebbé válnak. Köszönöm, hogy végre visszatértem a sporthoz!

Gabi

Oxford, Anglia

4.hete csatlakoztam a csoporthoz és kezdtem bele az életmódváltó diétába Zsuzsi instruálásával:) hihetetlenül jókor érkezett a meghívás a csoportba, hisz már nagy szükségem volt a segítségre… tudtam, hogy változtatnom kell, de azt is tudtam, hogy ez segítség nélkül nekem nem fog menni. Így nagy - nagy izgalommal, de kétségekkel teli vágtam neki az útnak… Kétségeim persze saját magammal szemben voltak, fogom- e bírni a diétát, elég kitartó leszek -e a mozgást illetően…. DE!!

A lehető legjobb döntés volt belevágnom ebbe az egészbe. Nagyon jól érzem magam, energikus vagyok és ami a legmeglepőbb volt számomra is, az ekcémám is elmúlt teljesen az előírt étrendemnek köszönhetően. Számomra az étrend betartása nem okozott problémát, sosem vagyok éhes, az ételek könnyen elkészíthetőek, és finomak 🙂 és ami még nagyon tetszik, hogy simán beépíthető a család étrendjébe is, így nem kell mindig két fele főzni 🙂 ) illetve szépen lassan megtanulom, megszokom, hogy mit mikor, mennyit lehet enni 🙂

Az edzéseket pedig imádom! Nagyon jó, vidám a hangulat és pörgős, változatos edzéseink vannak. Egyszerűen csak várom mindig az edzéseket is... soha nem gondoltam volna 😊

és persze ami a legfontosabb, hogy szépen haladok a kitűzött célom felé, eddig a 4. leadott kilómnál tartok, ami nagyon boldoggá tesz hisz működik, amit csinálok 😊

 Szóval köszönöm, köszönöm, köszönöm 😊

Ágnes

Csatlakozz te is a

your body live

közösséghez!

Hatalmas változás előtt állsz! Én hiszek benned és segítek neked az általam előírt mozgás és életmód programmal céljaid elérésében.

Kérlek töltsd ki az adataidat, hogy az elsők között legyél, aki értesül az új termékekről, információkról és kedvező akciónkról!